Hästtjänster på Åland

Rebecca Hilander

 
Rebecca Hilander driver NH kentaur.ax; ett hästföretag som erbjuder bla a hovslageri, inackorderingsstall och hästpensionat. Företaget startades i augusti 2014 och Stall Kentaur stod färdigt i april 2015.
 
Rebecca har arbetat som ridinstruktör både som anställd och i privat regi sedan 2007 samt hållit lektioner, kurser och föreläsningar i Natural Horsemanship sedan 2011. Hästarna och intresset för dessa har funnits i hennes liv sedan barnsben.
 
Rebecca är utbildad sociokant med extra kurser i psykologi, socialkunskap och ledarskap. Hon arbetar med hästen som läromästare och med hästvänliga metoder för ett lyhört samspel mellan häst och människa - känslan av att vara ett med sin häst - av att vara en Kentaur.
 
Rebecca har mångårig erfarenhet av hovvård och åtar sig både normalskoningar och verkningar av hästar i alla storlekar. Kundkretsen är trogen och regelbundna kunder får alltid en ny tid reserverad vid varje besök, så du får en ny tid som passar dig och rätt intervall kan garanteras. Hon är noggrann, konsekvent och lugn i all hantering.
 
 

Kontakt

kentaur

kentaur2014@outlook.com

Grelsby Kungsgård
Åland

0457-342 50 75

Vi finns såklart även på facebook

Kontakta oss gärna via facebook messenger eller sms.

Sök på hemsidan

Kentaur - hästtjänster i din egen hemmiljö

Skapa en hemsida gratisWebnode